Barça

El Barça, en el fòrum de l’Acnur

Compromís. Jordi Cardoner, vicepresident primer del Barça, explica en la trobada de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats celebrat a Ginebra el programa de la fundació blaugrana de suport als infants i joves refugiats

Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona i de la Fundació Barça, va explicar ahir en el fòrum de l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als refugiats (Acnur), celebrat a Ginebra, el programa de la fundació blaugrana de suport als infants i joves refugiats. “És un programa que dona resposta al compromís que el FC Barcelona té amb aquesta població, i especialment amb els nens i nenes refugiats que han estat obligats a marxar del seu país”, va exposar Cardoner. “En aquest primer any i mig hem arribat a més de 14.000 infants i joves als quals hem aconseguit millorar el seu benestar emocional gràcies a la nostra metodologia que utilitza l’esport com a eina de transformació social”, hi va afegir el vicepresident primer blaugrana. Jordi Cardoner, de fet, va incidir en el funcionament de la metodologia FutbolNet, l’eina emprada per donar suport psicosocial a nens i joves refugiats i afavorir la seva integració en les comunitats d’acolliment, específicament a Grècia, Itàlia i el Líban. “Amb la Fundació Barça promovem conjuntament els valors de l’esport per arribar a milers de nens i nenes als diversos programes que tenim a l’Àfrica”, va manifestar, per la seva part, Thomas Bach, el president del Comitè Olímpic Internacional (COI), també present ahir en el fòrum de l’Acnur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)