Barça

“Aquest 2019 esperem tenir molts èxits i tenim reptes”

Josep Maria Bartomeu. En el tradicional dinar de Nadal amb els mitjans de comunicació, el president del Barça es va felicitar pel bon any viscut, que qualifica de “vital” i “ple d’èxits”

Els dinars i sopars d’empresa són una tradició. També que els clubs de futbol celebrin un àpat amb els periodistes que diàriament cobreixen la informació del club. I ahir era aquest dia. El FC Barcelona va reunir els representants dels mitjans de comunicació a l’Auditori 1899 per celebrar el dinar de Nadal, on el president Josep Maria Bartomeu va pronunciar el també clàssic discurs, en què va començar donant ànims a Michael Robinson i al fotògraf Ferran Zueras, que estan lluitant contra una malaltia. El màxim dirigent blaugrana va reivindicar el periodisme, al qual va demanar ètica i honestedat a l’hora d’informar sobre el club. També va reconèixer errors a l’hora d’intentar transmetre algun dels missatges, però va lamentar que en alguns moments s’havien sentit maltractats. “Hem de treballar junts”, va demanar.

Després d’advertir que no anunciaria “cap fitxatge” perquè “avui és un dia per desitjar un bon Nadal”, Bartomeu es va felicitar pel bon any que havia viscut el club tant pel que fa al tema esportiu, com a l’econòmic i el social. “El Barcelona és admirat en els àmbits social i econòmic. Hi ha molta feina darrere de cada temporada. Ha estat un any de doblet, que és un èxit, o de guanyar totes les copes del Rei i de la Reina. Un any de molts projectes fora dels terrenys de joc. Som un club admirat a tot arreu. Ha estat un any vital. Seguim treballant perquè el Barcelona sigui un referent a escala mundial. Hi ha molta responsabilitat darrere d’aquest treball. Això fa que el Barcelona segueixi creixent. Estem arribant als 1.000 milions d’euros de facturació, una xifra extraordinària.”, va resumir.

I espera que l’any que començarà d’aquí a poques setmanes també sigui ple d’èxits. L’objectiu que es fixen com a junta directiva és ser “competitius” en tots els àmbits. “Afrontem l’any amb el rigor, la serenitat i sempre pensant en els nostres socis, treballant per seguir generant idees, projectes i que ens permeti seguir sent competitius. Ens preocupa seguir sent competitius perquè el que volem és intentar guanyar tots els títols que juguem”, va dir. Bartomeu, que estava acompanyat per bona part dels membres de la junta, també es va felicitar perquè l’estiu passat l’equip femení de futbol va acompanyar el primer equip durant la gira pels Estats Units. “Ho seguirem fent”, va assenyalar.

Per acabar, el president del Barça va tenir un record per dos dels esportistes més rellevants en la història del club, Andrés Iniesta, que està jugant al Japó, i per Juan Carlos Navarro, que s’ha retirat i que treballa per a l’entitat. I un altre per Josep Lluís Nuñez, traspassat recentment. Va destacar que durant la seva etapa es van crear els fonaments per convertir el Barça en el gran club que és ara.

LES FRASES DEL PRESIDENT DEL BARÇA

El Barcelona és admirat en els àmbits social i econòmic. Hi ha molta feina darrere de cada temporada. Ha estat un any vital
Seguim treballant perquè el Barcelona sigui un referent a escala mundial. Hi ha molta responsabilitat darrere d’aquest treball
Ens preocupa seguir sent competitius perquè el que volem és intentar guanyar tots els títols que juguem
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)