Barça

De Jong

jugador de l'ajax

“M’agrada que el meu avi vegi el seu net a portada”

De Jong. El destacat futbolista de l’Ajax reitera, en una entrevista a ‘Voetbal International’, que vol anar a un club que li asseguri minuts. El seu agent diu que el desenllaç serà efectiu en qüestió de poques setmanes

L’Ajax d’Erik ten Hag jugarà els quarts de final de la copa holandesa després de superar amb cert suspens dimecres el Roda en la tanda de penals (2-4). De Ligt, el central pretès pel Barça de cara al proper mercat d’estiu, va errar una de les penes màximes i l’exblaugrana Onana en va aturar dues. No va xutar cap penal Frenkie de Jong, que sí que va ser titular i que va jugar tot el partit, pròrroga inclosa. De Jong va ser protagonista dimecres damunt la gespa i va tornar a ser notícia ahir per les seves declaracions en l’entrevista concedida a Voetbal International. Li agrada veure’s a les portades de la premsa catalana. A ell i al seu avi, resident a la Costa Brava: “Tota aquesta atenció està bé. No suposa cap problema. Tampoc és tan complicat de gestionar. Sempre he intentat ser positiu en aquest sentit. Soc així en la vida en general i per al públic sempre és millor veure una persona feliç i amb aquest caràcter positiu també dins el terreny de joc.” “Veure una fotografia meva ocupant una portada de la premsa d’allà és una cosa genial. El meu avi està a la Costa Brava i, per ell, passar per davant d’un quiosc i veure el seu net a la portada d’un diari és una cosa increïble. N’està molt orgullós i lògicament això em satisfà.” Lluny de veure’s aclaparat per l’enorme soroll entorn de la seva figura, malgrat la seva joventut, De Jong canalitza tots els rumors de mercat sobre el seu futur en orgull i no en pors. “Per dir la veritat, encara he de prendre la decisió final. Prefereixo escollir bé a fer-ho ràpid. Si després es poden donar les dues coses, doncs millor. Ara mateix tinc el cap en l’Ajax, però alhora soc conscient que hi ha molts clubs interessats i caldrà triar l’opció correcta. La meva prioritat és anar a un club que jugui bé a futbol i on el meu estil encaixi i on pugui jugar cada setmana.” “Alguns han gosat comparar-me amb Cruyff. Crec que la cosa se’ns està escapant de les mans a tots plegats. Cruyff ha estat el futbolista en majúscules. Aquestes comparacions no tenen cap sentit. Simplement demano que em deixin ser jo mateix: Frenkie”, explica. “Hi ha la sensació que pateixo quan perdo pilotes i que a vegades assumeixo massa riscos. Jo ho veig com una part del meu joc. He jugat sempre així. És la meva identitat, el meu futbol. Em guio molt pel futbol instintiu, el cos em demana jugar així”, hi afegeix.

Qui també ha parlat en l’entrevista a Voetbal International és el seu agent, Ali Dursun: “L’aspecte esportiu està per davant de l’aspecte econòmic. Ara ens interessa un club on pugui jugar i no arribar-hi com a cinquè migcampista.” “Crec que la decisió es concretarà en les pròximes setmanes.”

PROTAGONISTES

Caldrà triar l’opció correcta. Encara he de prendre la decisió final. La prioritat és anar a un club on encaixi i on pugui jugar cada setmana
La decisió es resoldrà en les pròximes setmanes. No volem un club on sigui el cinquè migcampista
Ali Dursun
AGENT DE FRENKIE DE JONG
Les comparacions amb Cruyff? La cosa se’ns està escapant de les mans. Deixeu-me ser Frenkie
Frenkie de Jong
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)