Barça

El Barça tanca l’any guanyant (2-0) i liderant la lliga

Barça. Dembelé i Messi signen els gols que donen el triomf davant el Celta a l’equip de Valverde

El Barça ha acomiadat 2018 amb una victòria còmoda a l’Estadi, contra el Celta, que li permet mantenir el lideratge a la lliga. Dembelé i Messi, tots dos a la primera part, han marcat els gols blaugrana.

L’equip d’Ernesto Valverde ha obert la llauna molt aviat: només havien passat deu minuts quan Ousmane Dembelé ha signat l’un a zero, aprofitant el refús curt de Rubén Blanco després d’un xut de Messi. El francès no ha perdonat i ha batut el porter gallec amb l’esquerra. Era la primera aproximació clara del Barça a l’àrea rival. Després, el domini ha estat blaugrana, però sense oportunitats. Jordi Alba ha tingut la més clara, quan ha estat a punt d’aprofitar una jugada en què el porter visitant estava vençut, però el seu xut l’ha tret un defensa sota els pals.

El Celta, per la seva banda, no es trobava còmode. L’equip de Miguel Cardoso està acostumat a tenir la pilota i davant del Barça li ha costat molt, sobre tot en els primers 45 minuts. Amb tot, ha pogut marcar en un xut de Maxi Gómez que ha obligat Ter Stegen a fer una gran intervenció. Qui sí ha marcat abans del descans ha estat el Barça, gràcies a una combinació magistral entre Jordi Alba i Leo Messi que el millor futbolista del món ha resolt amb un llençament creuat.

En la segona part, el Celta, obligat pel marcador, ha portat la iniciativa. La lesió de Iago Aspas en els primers minuts de la represa, però, ha minvat molt les possibilitats del conjunt de Balaídos. El Barça, per la seva banda, no ha volgut arriscar més del compte i ha pogut conservar, sense patir, el seu avantatge en el marcador fins el xiulet final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)