Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Al 2019 li demano tranquil·litat i seguir guanyant, com fins ara”

Ernesto Valverde tanca el 2018 amb les mateixes bones sensacions amb què va tancar el 2017. Amb el seu equip líder de la lliga, classificat per a vuitens de final de la Champions i també ferm candidat a la copa. Nadal tranquil per al tècnic de Viandar de la Vera. La victòria d’ahir del Barça contra el Celta per 2-0 permetrà a Valverde assaborir els torrons amb plenitud. “Què demano al 2019? Tranquil·litat. I guanyar. Els entrenadors normalment estem tranquils quan es guanya. Així que demano això, i que la gent del Camp Nou estigui contenta amb nosaltres i el nostre futbol”, va declarar en roda de premsa.

Valverde no es pot queixar. L’equip acaba l’any generant il·lusió. Hi ha motius per creure que aquest any es pot assaltar el somni de la Champions, però ara convé recarregar energies de cara al segon tram de la temporada, el decisiu: “Hi ha hagut bons moments durant aquests últims mesos. Recordo el dia del Madrid, els partits contra l’Inter, el dia del Tottenham allà a Wembley... Estem bé i aspirem a tot, però també és veritat que aquest descans nadalenc ens anirà bé, a nosaltres i també a vosaltres.”

Preguntat per la diferència de vuit punts respecte al Real Madrid, ell demana calma: “És un rival important i és positiva aquesta escletxa de punts, però tenen un partit pendent i encara queda molta lliga.”

Pel que fa al partit, a Valverde li va deixar unes sensacions similars a les del dia del Vila-real: “En el primer temps hem estat bé. Ells ens intentaven reduir els espais per dins, però això deixava molts espais a la seva esquena i els hem aprofitat per fer mal. Hem trencat bé les seves línies defensives. Però ells tenen jugadors amb talent al davant com Aspas i també calia estar atents a les seves contres. En la segona part ens hem defensat amb ordre, jugant amb el resultat a favor. Potser sí que hauríem pogut fer algun altre gol, però en línies generals hem dominat el partit. Són tres punts importants.”

ATURADA I BALANÇ

“Hi ha hagut bons partits: el dia del Madrid, l’Inter, el Tottenham allà... Ara, a descansar”

RECARREGAR PILES

“Estem bé pel que fa a joc, però la veritat és que el descans ens anirà bé a tots”

EL MADRID, A VUIT

“És un rival important, tenen un partit pendent i encara queda molta lliga”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)