Barça

Umtiti es queda a Barcelona

Lesió. El central francès es manté ferm en la seva idea de no passar per la sala d’operacions per resoldre els problemes al genoll esquerre i continuarà, a la Ciutat Comtal, amb el tractament conservador que ha fet durant les últimes setmanes a Doha

Samuel Umtiti no vol ni sentir a parlar de passar per la sala d’operacions, i continuarà fent el tractament conservador que ha estat fent tres setmanes a Doha (Qatar), tal com va informar ahir el Barça en un comunicat. Umtiti, però, farà aquesta segona part de la seva recuperació a Barcelona a partir del diumenge 30, un cop l’equip torni de les vacances de Nadal. El central francès va ser valorat pels serveis mèdics del Barça a la ciutat esportiva Joan Gamper i es va mantenir ferm en la seva decisió d’esquivar l’operació. Umtiti va marxar al Qatar el 2 de desembre, on ha estat treballant en la clínica especialitzada en medicina esportiva Aspetar sota la supervisió dels metges del Barça i de la selecció francesa, i ha tornat a Barcelona convençut que va pel bon camí. El defensa blaugrana, que ja ha rebutjat operar-se en dues ocasions, al setembre i fa un mes, ha estat treballant de valent a Doha amb la intenció de tornar als terrenys de joc al més aviat possible, sempre esquivant la sala d’operacions, perquè això significaria perdre’s el que resta de temporada. Els metges del Barça, però, li han recomanat en diverses ocasions operar-se per resoldre els problemes al cartílag, tot i que la cirurgia podria no ser definitiva. Aquesta temporada, Samuel Umtiti, indiscutible per a Valverde, només ha disputat vuit partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)