Barça

Flaire de campions d’hivern

Primer objectiu del 2019. Si el Barça fes la feina en el primer partit de l’any a Getafe i l’Atlético fallés a Sevilla, seria el 25è cop a la història que l’equip obtindria aquest títol honorífic

El Barça està gaudint aquestes vacances nadalenques amb la tranquil·litat que atorga el fet de tancar el 2018 en el primer lloc de la classificació en la lliga. La temporada anterior l’equip va arribar a les festes ja com a campió d’hivern, amb 9 punts de marge respecte a l’Atlético, 11 sobre el València i 14 envers el Real Madrid. Ara per ser matemàticament campió d’hivern caldrà esperar després de festes. Si l’Atlético falla en el primer partit de l’any al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (dia 6, 16.15 h) i el Barça fa la feina a Getafe (20.45 h), serà ja oficial. De fet, si l’equip de Simeone perdés a Sevilla, el Barça en tindria prou amb un empat a Madrid per ser campió d’hivern, una jornada abans de tancar la primera volta del campionat a casa contra l’Eibar.

Si ho aconseguís, aquesta seria ja la vint-i-cinquena vegada que el Barça obtindria el títol honorífic de campió d’hivern. En 15 ocasions en què el Barça ha estat campió d’hivern, l’equip ha acabat guanyant el títol. L’últim precedent, l’any passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)