Barça

Jeison Murillo: “Vestir aquesta samarreta és un somni”

Presentació oficial. Jeison Murillo

El central colombià Jeison Murillo ha estat presentat fa uns instants com a nou jugador del FC Barcelona fins a final de temporada. Murillo, amb contracte amb el València fins el 2022, signa per sis mesos amb una opció de compra de 25 milions d’euros a final de curs. Lluirà el dorsal número 17 i és el 43è futbolista amb connexió València-Barça.

Jornada intensa la d’avui. Primer el jugador ha visitat la FCBotiga i ha signat el seu contracte en un acte privat a la Llotja President Suñol. Posteriorment ha fet els protocol·laris tocs de pilota damunt la gespa del Camp Nou, lluint ja la seva nova samarreta. I fa només uns minuts ha comparegut en roda de premsa a la sala Ricard Maxenchs. Aquestes han estat algunes de les seves valoracions més destacades: “Estic molt feliç d’estar avui aquí. Això és un somni complert. Vestir aquesta samarreta és un orgull. L’alegria es nota en el meu somriure. Tots sabem què significa defensar una samarreta com la del FC Barcelona. Sigui el temps que sigui el que acabi estant aquí, espero poder demostrar la meva vàlua”.

“Físicament estic bé. Independentment de la meva situació en el València, sempre vaig intentar actuar com un professional i entrenar al màxim. Lògicament no és el mateix jugar que entrenar, però crec que estic en un bon to físic. Espero poder aportar la meva experiència en la lliga i ajudar a l’equip a aconseguir els seus objectius”, ha afegit.

Murillo, que ha confessat que ha parlat amb Yerry Mina, diu que el seu compatriota li ha donat alguns petits consells de cara a una major adaptació al club. També ha parlat amb Valverde. La primera presa de contacte, positiva.

Éric Abidal l’ha definit com un “reforç molt important tenint en compte la situació actual de l’equip” pel que fa a la nòmina de centrals disponibles, amb Vermaelen i Umtiti lesionats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)