Barça

Abidal: “La situació obligava a fitxar”

Jeison Murillo va estar acompanyat durant tota la seva compareixença pel director esportiu, Éric Abidal, i també pel vicepresident esportiu, Jordi Mestre, que va protagonitzar l’anècdota de l’acte quan va dir que Murillo era nascut a Barranquilla, com Shakira. El mateix futbolista es va encarregar de corregir Mestre, que no portava ben fets els deures, i li va dir que era nascut a Cali.

Pel que fa a Abidal, el francès va destacar la versatilitat de Murillo, que a part de central pot actuar al lateral si l’escenari ho requereix. “És un fitxatge important, tenint en compte la situació de l’equip en el tema dels centrals. Ja sabem quina és la nostra situació ara per ara i és bo que l’entrenador pugui tenir diverses opcions. El seu fitxatge no canvia el dibuix de la nostra planificació amb la Masia. Els joves seguiran pujant en el futur. Ara el que necessitàvem era una solució ràpida. Murillo té experiència en la lliga espanyola i ens ajudarà a guanyar títols.” “És un central que va bé en el joc aeri, és ràpid, pot jugar també a la banda i en definitiva s’ajusta a allò que estàvem buscant.”

En el capítol de sortides, Abidal no va voler parlar si hi haurà alguna baixa en aquest mercat d’hivern, però sí que va deixar una mica la porta oberta en aquest sentit: “Hi ha jugadors que volen jugar més i és lícit. Cada situació es posarà damunt de la taula, es parlarà i es decidirà.” Noms com el de Denis són a la llista.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)