Barça

Doble sessió per començar a suar

Entrenament. Divuit jugadors del primer equip tornen avui per preparar el duel contra el Getafe

Avui la majoria dels jugadors del primer equip del FC Barcelona (18 de 24) tornaran als entrenaments per començar a preparar el primer partit de l’any 2019, el dia 6 de gener al camp del Getafe. Ho faran en doble sessió, a les 10.30 i a les 18 hores, perquè toca cremar els possibles excessos de les festes nadalenques, en què en qualsevol tradició predominen els grans àpats en companyia dels més estimats.

No hi seran tots, perquè Arthur Melo, Luis Suárez, Leo Messi, Malcom, Munir i Arturo Vidal no tornaran a passar per la ciutat esportiva fins dimecres, 2 de gener, a les 18 hores, ja que, com sol ser habitual, tenen uns dies més per poder celebrar l’entrada del nou any amb la família al seu país d’origen. Philippe Coutinho és l’únic jugador sud-americà que també s’incorpora avui, perquè no ha viatjat al Brasil. Umtiti, que també torna avui, continuarà amb el tractament conservador que va començar a Doha per intentar resoldre les molèsties al genoll. També seguiran els seus respectius processos de recuperació els altres lesionats de la plantilla, Vermaelen i Rafinha. Jeison Murillo, de moment l’únic reforç d’hivern del Barça, també s’incorporarà amb aquest primer grup de jugadors citats per Ernesto Valverde.

Els futbolistes han gaudit d’uns merescuts dies de vacances –les van començar just després d’imposar-se al Celta al Camp Nou–, ja que la situació de l’equip arribats a aquest punt de la temporada és excel·lent. Són líders destacats en la lliga, estan classificats per als vuitens de final de la Champions –l’Olympique de Lió ja els espera– i també per als vuitens de la copa del Rei. El primer partit d’aquesta eliminatòria serà contra el Llevant el dia 9 de gener.

EL RETORN

Umtiti torna avui per seguir amb el tractament conservador que va iniciar a Doha

L’agenda dels propers dies d’entrenament

El primer equip també s’entrenarà demà a les onze del matí. El dia 1 tindran descans i s’hi tornaran a posar el 2, amb entrenament a la tarda. El 3 tornaran a treballar al matí i el dia 4 de gener serà especial, ja que és el dia d’entrenament de portes obertes al Miniestadi. En aquesta tradicional jornada nadalenca, organitzada per la fundació del club, també es farà la clàssica visita als hospitals de la demarcació de Barcelona, juntament amb l’equip femení.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)