Barça

Confirmació oficial dels contactes per Rabiot

Barça. En un comunicat, el club blaugrana manifesta que “no ha incomplert cap normativa” i nega cap acord amb el jugador, però reconeix haver parlat amb el PSG

Ahir, tres dies després que en la presentació de Murillo com a nou fitxatge del Barça el secretari tècnic, Éric Abidal, tirés pilotes fora pel que fa a l’interès per Adrien Rabiot, el club blaugrana no només va confirmar oficialment que el migcampista del PSG està en la seva òrbita, sinó que també va afirmar que ha mantingut contactes amb l’equip parisenc per mostrar-li aquest interès, “el mes d’agost passat i ara fa una setmana”. Ho va fer públic a través d’un comunicat, “davant les notícies aparegudes a França”, que com moltes altres assenyalen que el Barça tindria un acord per incorporar l’estiu que ve Rabiot, que acaba el contracte amb el PSG a final de temporada, i va manifestar que no ha incomplert cap normativa “referent al fitxatge de jugadors del PSG”. En aquesta línia, el Barça afirma també que “els contactes es van produir amb els responsables esportius del PSG”, i també nega “l’existència de cap tipus d’acord amb Rabiot”. El club blaugrana també deixa clar en el comunicat que “sempre ha volgut treballar des de la màxima transparència amb el PSG i amb qualsevol altre club”.

Sigui com sigui, aquesta confirmació oficial del Barça del seu interès per Rabiot no fa res més que alimentar encara més la possibilitat que el jugador francès acabi aterrant al club blaugrana. A partir de demà, de fet, el migcampista de 23 anys, que fa temps que es va negar a renovar amb el PSG, motiu pel qual estarà sense jugar de manera indefinida per ordres del club parisenc, serà totalment lliure per començar a negociar amb altres equips, que podran aconseguir de franc els seus serveis a partir del juny. No es podria descartar, fins i tot, que per evitar que marxi sense que el club rebi res, el PSG accedeixi a vendre’l en aquest mateix mercat d’hivern. Faltarà veure quina és la posició dels possibles clubs compradors, que ja saben que d’aquí a sis mesos no haurien de pagar res al PSG per la seva incorporació.

A L’ESTIU I ARA

El club confirma que va contactar amb el PSG “l’agost passat i fa una setmana”

ESCENARI

Rabiot està castigat sense jugar pel PSG, que podria estudiar vendre’l al gener
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)