Barça

Valverde: “La Champions és una il·lusió, no una assignatura pendent”

Balanç. Ernesto Valverde analitza a Barça TV el primer tram de curs que ha signat l’equip i mira amb optimisme un futur que el Barça enceta des d’una situació privilegiada

Ernesto Valverde ha concedit aquesta tarda una extensa entrevista a Barça TV. Aquestes són les seves frases més destacades:

Balanç del primer tram del curs:
“Ho estem fent bé, amb moments bons i d’altres no tan bons, però estem en la dinàmica que volíem. Si som els líders de la lliga és per alguna cosa.”

Lenglet:

Ja coneixia la lliga i això era un avantatge. Amb els problemes que hem tingut en la línia defensiva s’ha convertit en indispensable.”

Arthur:

“Venia d’un futbol amb un ritme diferent, però encaixa a la perfecció amb l’estil de joc del Barça.”

Malcom:

“Ha participat menys que els altres fitxatges, perjudicat per les lesions. És un jugador amb un gran futur”.

Arturo Vidal:

“Va ser un fitxatge semblant al de Paulinho. Arriba i la gent dubta. Té unes característiques contràries a la resta i això no es valora massa. Ens feia falta gent que vagi endavant en la pressió, que ho lluiti tot... això ho compleix Vidal. Saps que rendirà igual contra el Madrid que contra la Cultural.”

Murillo:

“Era un fitxatge prioritari pels problemes que hem tingut en la línia defensiva. Buscàvem aquest perfil, un jugador amb experiència i que conegués la lliga. Ens ajudarà des del començament”.

Debat sobre el dibuix tàctic:

“L’estil de l’equip està marcat i el volem mantenir. El dibuix dona equilibri. Aquest any, per exemple, en atac juguem amb Messi una mica més escorat, mentre que defensivament hem canviat menys.”

Messi:

“Realment, ja no em sorprèn. El que ressalto d’ell és el seu grau de responsabilitat amb l’equip. S’aguanta molèsties físiques, vol reaparèixer de les lesions el més ràpid possible... Aquest compromís és difícil de mantenir permanentment i requereix d¡una gran força mental. No he vist mai cap competidor igual a ell.”

Dembélé:

“És un jugador amb un gran talent i el que volem és veure-ho al camp. En tots els equips calen regatejadors. El futbol no només és fer-se passades. Els jugadors que condueixen contra els rivals són molt valuosos.”

Piqué:

“Està fent una gran temporada. Ell és l’únic central dret i està responent a un nivell altíssim. Moltes vegades dona molt a parlar fora del camp, però això, contràriament a d’altres persones, no l’afecta en absolut.”

La Champions:

“És una il·lusió, com cada any, però en cap cas una assignatura pendent. Volem fer-ho bé, competir, i ja està”.

Futur al Barça:

“Mai penso en el llarg termini. Si guanyes tothom està content i si perds tothom et mira. El que vull ara és complir els objectius”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)