Barça

El tercer curs junts i potser l’últim

La porta de Cillessen, entreoberta. Després de flirtejar amb la seva sortida l’estiu passat, l’holandès, amb una clàusula de 60 milions, té tots els números per anar-se’n al final de la temporada a la recerca de més protagonisme

La professionalitat de Jasper Cillessen ha estat exemplar des del primer dia que va fitxar pel Barça, fa ja dues temporades i mitja, procedent de l’Ajax a canvi de 13 milions d’euros per ocupar el lloc de Claudio Bravo. Conscient que seria molt complicat tenir protagonisme tant en la lliga com en la Champions, cosa que tampoc no ha amagat mai en les seves declaracions, l’holandès s’ha limitat sempre a manifestar que el seu objectiu era treballar al màxim, aprofitar les oportunitats per intentar posar les coses difícils als tècnics i aportar una competència sana a la porteria. Sense cap exigència, però sense renunciar tampoc a ser més ambiciós. Especialment des de la temporada passada, en què va tenir brillants actuacions sempre que jugava. Aquest estiu passat, de fet, va deixar entreveure que obria la porta a una possible sortida, encara que va traspassar la decisió al club, que almenys oficialment es va remetre en tot moment a la seva clàusula de rescissió: 60 milions d’euros. Una quantitat que d’entrada va allunyar els possibles equips interessats, que tampoc no van presentar cap oferta formal. Ara, a 29 anys –en farà 30 a l’abril– i tot i tenir contracte fins al 2021, pot haver arribat l’hora que Cillessen decideixi anar-se’n del Barça, on tot i sentir-se a gust no té els minuts que voldria i que creu que pel nivell mostrat podria tenir en algun altre gran club. Si arriba una bona oferta, el club blaugrana també podria accedir a vendre’l per una quantitat menor, i tot fa pensar que buscaria un relleu en el mercat més jove, per un preu similar al que va costar l’holandès i que assumís el mateix rol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)