Barça

Paulinho, 8 milions menys

Mercat. El Guangzhou Evergrande ja ha fet efectiva l’opció de compra que tenia pel brasiler, però ha pagat 42 milions i no els 50 anunciats. El Barça diu que són els que s’estalvia de fitxa

El Barça ja ha ingressat els diners del sorprenent traspàs de Paulinho fet l’estiu passat al Guangzhou Evergrande de la lliga xinesa, el club del qual havia estat fitxat el brasiler un any abans. Segons explicava ahir La Vanguardia, el club xinès ha fet efectiva ja l’opció de compra que tenia per Paulinho pagant 42 milions d’euros al Barça, vuit menys dels 50 en què havia xifrat la directiva blaugrana el traspàs del migcampista brasiler. Fonts del club català expliquen que aquesta diferència de vuit milions són els diners que s’estalvien de la fitxa del futbolista.

Paulinho va arribar al Barça l’estiu del 2017 procedent del Guangzhou Evergrande per 40 milions. Pocs van entendre la seva arribada, però el jugador va tenir un bon rendiment com a blaugrana. Un anys després i havent disputat el mundial de Rússia gràcies a la seva estada en el Barça, va demanar tornar a la lliga xinesa. El club blaugrana va accedir tot i que a Ernesto Valverde no li va fer gaire gràcia. L’operació es va fer com una cessió amb opció de compra obligatòria a executar el mes de gener del 2019 perquè així ho va demanar el Guangzhou Evergrande per complir les lleis xineses.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)