Barça

“El Getafe és un bon rival per començar l’any perquè ens exigirà molt”

Amb els cinc sentits. Valverde avisa que el duel de demà serà força complicat, una dificultat afegida que pot anar bé per encetar el 2019 amb la màxima concentració

Ernesto Valverde, tècnic del FC Barcelona, ha comparegut aquest migdia en roda de premsa per analitzar la prèvia del partit de demà contra el Getafe. Aquestes són les seves frases més destacades:

Getafe:

“És un bon rival per començar l’any. Ens exigirà molt. El curs passat ja ens ho va posar difícil en els dos partits. És un equip fort, que pressiona molt amunt i amb intensitat. Això explica on es troba en la taula.”

La seva continuïtat al Barça:

“Tinc contracte amb el Barça. És veritat que és de dos anys més un i que al final de temporada s’haurà de decidir. Ja ho valorarem. És un tema que hem de decidir les dues parts i sempre hi ha hagut bona sintonia”.

El retorn d’Umtiti:

“No sé quan podrà tornar. Tinc bones sensacions, però ja veurem”.

Mercat d’hivern:

“El Barça sempre ha d’estar obert a millorar, però estic content amb el que tinc ara”.

Set punts al Madrid:

“Com després del 5-1, segueixo pensant que el Madrid és candidat al títol. Set punts no és tanta diferència, són dos partits i mig. No és tant en una lliga com aquesta”.

Murillo:

“L’he vist bé, cada vegada millor. La nostra idea és que estigui disponible el més aviat possible. Ha estat competint en la lliga i és tota una garantia”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)