Un penal en el tram final minimitza la derrota del Barça contra el Llevant (2-1)

I gràcies. El gol de Coutinho fa que els blaugrana necessitin una remuntada mínima, un mal menor tenint en compte el mal partit signat pels de Valverde, que en el minut 18 ja perdien 2-0

Un penal provocat per Denis Suárez i transformat per Coutinho en el minut 85 ha permès que el Barça marxi aquesta nit del Ciutat de València alleugerit, ja que malgrat perdre contra el Llevant (2-1), en tindrà prou amb un 1-0 en la tornada per assolir un bitllet per als quarts de final. I és que els blaugrana, amb un equip farcit de suplents, han vorejat el desastre, en veure’s superats en tot moment per un Llevant atrevit que en només 18 minuts ha marcat dos gols, de Cabaco i de Mayoral, a banda de generar dues ocasions clares més. Amb 2-0 en el marcador, el Barça ha intentat reaccionar, amb Dembélé com a líder, però només ha aconseguit inquietar Aitor Fernández en un xut creuat del francès i en una centrada de Semedo que Malcom no ha rematat per poc.

Dels ensurts al 2-1

I la situació no ha canviat gaire després de la represa, en què el Barça, massa horitzontal, no ha sabut aprofitar la possessió de la pilota. I és que les ocasions més clares han tornat a ser del Llevant, que ha estat a punt de fer el 3-0 en un xut ras de Mayoral que ha aturat Cillessen i, sobretot, en un u contra u de Morales amb el porter holandès que el capità granota ha errat. I quan semblava que els blaugrana tornarien cap a casa amb un nefast 2-0, ha aparegut Denis per la banda dreta, per provocar un penal de Coke que Coutinho ha convertit en gol. Tocarà remuntar, però serà un mal menor tal i com ha estat el partit.