Barça

Un penal que no amaga el mal moment de Coutinho

No arrenca. Tot i marcar el 2-1, el brasiler desaprofita l’oportunitat de reivindicar-se, ja que completa un partit força fluix

Tot i transformar el penal que va retornar el Barça a l’eliminatòria, Coutinho va ratificar ahir les males sensacions que ja fa setmanes que transmet, una actitud apàtica i un desencert amb la pilota que no fan presagiar res de bo, sobretot perquè la davallada del brasiler, evident ja en la fase en què hauria d’haver assumit els galons per la lesió de Messi, només s’ha amplificat, a partir del moment en què Valverde el va situar a la banqueta.

Ahir, doncs, era un partit important per a Coutinho, que en un equip farcit de suplents tenia l’oportunitat de reivindicar-se. La resposta, però, va tornar a ser negativa, ja que el brasiler no va aparèixer en tota la primera meitat i, quan ho va intentar fer en la segona va ser en un cúmul de despropòsits, amb un xut molt desviat i llargues conduccions que en la majoria dels casos van acabar amb la pilota a peus dels rivals, fins al punt que Coutinho va acabar sent el blaugrana amb més pèrdues (8). Al final, però, el destí li va regalar un penal, provocat per Denis, un llançament que el brasiler, lluny del que és habitual en ell, va executar força malament, ras i centrat, cosa que va provocar que Aitor Fernández estigués a apunt d’aturar-lo. Per sort per als interessos blaugrana, però, la pilota va entrar, en el que va ser el sisè gol de la temporada de Coutinho, que no marcava des del clàssic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)