Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“Ja veurem què passa en el partit de tornada, però volem passar”

Ernesto Valverde no va sortir satisfet del partit que van fer els seus jugadors al Ciutat de València, i ho va deixar clar en roda de premsa, tot i que no va lamentar la formació inicial que va fer, ni tampoc l’alineació del debutant Murillo amb dos joves del planter, Chumi i Miranda. “A l’hora de confeccionar l’onze pensava que això era el millor que volia fer, i ens serveix perquè d’aquesta manera valorem els jugadors en situacions difícils”, va dir Valverde, que va elogiar el rendiment del colombià: “Ha fet un bon partit, estic content. Sap estar al camp i afrontar moments complicats.” “Pel que fa als joves, ja sabia que era una prova difícil, però aquestes coses són així. Això era una prova de primera divisió…”, va comentar, i va afegir que el canvi de Miranda al descans va respondre únicament a raons tàctiques. “El canvi el faig perquè pensava que era el millor que podia fer, perquè jo he d’ajudar l’equip. Sempre intento millorar l’equip, amb els canvis. A vegades s’aconsegueix i a vegades no. Miranda és jugador jove i que esperem que ens doni el millor d’ell mateix”, va afirmar. Valverde també va defensar, tot i el fluix partit de Coutinho, el paper del brasiler en l’equip: “Els jugadors han d’intentar jugar per ser titulars, i si no està content, treballar per canviar la situació. És un gran jugador que ens ha donat molt, ens dona molt i ens donarà molt.”

Pel que fa al partit, Valverde va admetre que els dos gols del Llevant els va afectar molt. “Amb els dos gols que han marcat aviat, ells s’han envalentit i a nosaltres ens ha costat. A més, no hem convertit les ocasions que hem tingut. No hem estat gaire fins, sobretot en el primer temps”, va sentenciar. El tècnic no va descartar un onze amb més titulars en la tornada: “Ja veurem què farem, si posem més suplents o no, però tenim mola il·lusió en la copa i volem passar. Jugar a dos partits condiciona una mica, però al cap i a la fi hem de veure els jugadors competir...”

JOVES

“Sabia que era una prova difícil, però això era una prova de primera divisió…”

COUTINHO

“Han d’intentar ser titulars, i si no està content, treballar per canviar-ho”

POC ENCERT

“No hem convertit les ocasions que hem tingut. No hem estat gaire fins”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)