Barça

Un possible últim servei del tot vital

Denis. El gallec, amb més d’un peu fora del Barça, va provocar, amb una gran acció individual, el penal transformat per Coutinho

El futur de Denis Suárez sembla que està més fora del Barça que a dins, ja que la seva voluntat és abandonar el conjunt blaugrana en aquest mercat d’hivern –l’Arsenal és l’opció prioritària per a ell– i la del club és trobar-li un destí amb l’objectiu de fer caixa ja sigui ara o a l’estiu, però de moment, el gallec continua sent jugador del Barça. I ahir, en el que hauria pogut ser el seu últim servei al club, si es concreta la seva marxa en les pròximes dates, va ser del tot decisiu perquè els de Valverde s’aferressin a l’eliminatòria i no es veiessin obligats a una remuntada més complicada al Camp Nou. L’autor del gol dels blaugrana va ser Coutinho, des dels onze metres, però l’acció del penal la va provocar Denis, quan no feia ni vint minuts que havia entrat al terreny de joc en substituir Malcom, amb una jugada individual en què va mostrar el seu talent.

Ja havia estat important Denis en l’anterior partit de copa, la tornada dels setzens de final contra la Cultural Leonesa al Camp Nou, amb dues dianes –aquell dia va reclamar tenir molt més protagonisme i va obrir de bat a bat la porta a una possible sortida– i ahir ho va ser encara més forçant el penal comès per Coke, i amb sotana prèvia inclosa a Moses Simon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)