Barça

Munir marxa traspassat al Sevilla

Oficial. El Barça rep 1,05 milions d’euros per la sortida del davanter hispanomarroquí, que acabava contracte al juny

Munir el Haddadi ja no és jugador del Barça. Tot i que fins fa uns dies semblava que la seva marxa no seria un fet fins a final de temporada, quan acabava contracte amb el club blaugrana, ahir es va fer oficial la seva incorporació al Sevilla, l’opció que havia escollit el davanter hispanomarroquí. En un principi, després de negar-se a renovar, la seva intenció era acabar el curs al Barça i fitxar lliure pel club andalús per cobrar una prima de traspàs, però davant del panorama de veure’s a la grada pel que resta de temporada –dijous Guillermo Amor, responsable de relacions institucionals del club, recordava que “Munir ha pres la decisió de no continuar i Valverde ha decidit també que ja no jugarà més amb l’equip”–, el ja exdavanter blaugrana ha prioritzat els interessos esportius per continuar competint aquests propers mesos, ara amb la samarreta del conjunt de Nervión. Signarà per les properes tres temporades i mitja, a falta de superar les proves mèdiques, que podria passar ja avui, i es convertirà així en la primera sortida d’aquest mercat d’hivern al Barça.

Munir es va reunir dijous a la nit amb el seu representant, Francisco Valdivieso, i va transmetre al Barça la seva intenció de marxar se seguida i que tenia un principi d’acord amb el Sevilla, perquè comencés les negociacions per a la seva venda. Faltava que els dos clubs es possessin d’acord i l’entesa ha estat ràpida. El Barça aspirava a ingressar uns 3 milions d’euros, però finalment ha rebaixat notablement les seves pretensions i el Sevilla pagarà 1,05 milions per tenir el davanter de 23 anys, que aquest curs ha jugat 11 partits i ha marcat dos gols entre totes les competicions. D’aquesta manera, el conjunt andalús, que ahir mateix també va tancar la incorporació del central austríac Maximilian Wöber (20 anys), procedent de l’Ajax, per uns 12 milions d’euros, omplirà el buit que havia deixar en la davantera Muriel, cedit a la Fiorentina.

Quatre temporades i mitja després d’incorporar-se al primer equip del Barça (56 partits i 12 gols), i amb dues cessions entremig, al València i el curs passat a l’Alavés, on va marcar un total de 14 dianes entre lliga i copa, Munir posa fi d’aquesta manera a la seva etapa al club blaugrana, on va aterrar amb 16 anys procedent del Rayo Majadahonda i va ser decisiu per guanyar la primera Youth League, al 2014.

Un buit que caldrà omplir

X.S.

La sortida de Munir obligarà Valverde, com va passar dijous al camp del Llevant, a buscar solucions quan no hi siguin Luis Suárez ni tampoc Messi. La prova de situar Dembélé de fals 9 no va acabar de funcionar i com el mateix tècnic va assegurar en roda de premsa, les altres alternatives per cobrir el buit de Munir en la plantilla poden ser mirar al mercat i fitxar, o recórrer al Barça B, on les opcions són Abel Ruiz (18 anys), ara lesionat i autor de 2 gols en 11 partits, o Rafa Mujica (20 anys), màxim artiller del filial, amb 5 gols en 19 partits.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)