Barça

El Barça s’imposa a l’Eibar en un partit treballat (3-0)

Barça. Els blaugrana s’han avançat amb un gol de Suárez en el primer temps però han sentenciat en l’inici de la segona part amb dianes de l’uruguaià i la que fa 400 de Messi

Victòria del Barça contra un Eibar que ha plantat cara al Camp Nou però que no ha pogut evitar una nova victòria del líder, que manté el segon classificat, l’Atlético, a cinc punts.

Després d’un inici més de treball que de lluiment, el Barça s’ha avançat en el minut 19 amb un gol de Luis Suárez. L’uruguaià s’ha plantat dins l’àrea després d’una gran jugada col·lectiva i d’una triangulació amb Coutinho i ha obert la llauna amb un xut ajustat al pal. L’Eibar, amb una pressió molt alta, ha posat en problemes als blaugrana i Sergi Enrich podia haver empatat amb una gran rematada de cap però la pilota ha sortit fregant el pal. En el minu t32, Suárez no s¡ha cregut una gran centrada d’Alba que ha acabat a les mans del porter i a punt d’arribar al descans, el Barça ha demanat penal sobre Coutinho, però l’àrbitre ha considerat que el contacte no havia estat suficient per fer caure el brasiler.

El Barça ha començat la segona part un pèl adormit però en el 53’, una gran recuperació de Luis Suárez ha permès crear una jugada entre l’uruguaià i Coutinho que ha acabat als peus de Messi, que ha fet el segon i ha marcat el seu gol número 400 en lliga. Els de Valverde han despertat i han sentenciat en quatre minuts de rauxa. Després d’un parell d’ocasions bastant clares, Luis Suárez ha fet el tercer en aprofitar un a assistència de Sergi Roberto des de la banda. L’Eibar, però, no ha abaixat els braços i ha buscat un gol que els fiqués en el partit, un gol que no ha arribat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)