Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del FC Barcelona

“Messi? Marcar 400 gols és una barbaritat”

El Barça va tancar ahir la primera volta del campionat de lliga amb una altra victòria. Bon partit de tot l’equip en general i també dels seus dos homes gol. Doblet de Luis Suárez i gol amb efemèride per a Leo Messi. El 400 en la lliga per a l’argentí. S’acaben els elogis cap a ell. També a Valverde li costava ahir dir res que no s’hagi dit ja sobre Messi. Una llegenda. “Marcar 400 gols és una barbaritat. Costa fer-los i costa, de fet, simplement posar-los un darrere l’altre. És un jugador extraordinari. Perquè a més no és només un golejador. Cal veure tot el que fa dins d’un terreny de joc. És increïble”, deia Valverde.

El tècnic també va parlar del partit de Philippe Coutinho, un dels noms que van quedar assenyalats després del partit de copa contra el Llevant. Valverde, content amb la resposta ahir del brasiler: “No sé quina lectura en deu haver fet la gent. Avui ha estat titular no perquè jo cregués que ell ho necessitava ni res. Ha jugat perquè era una setmana de tres partits i un dia juguen uns i un dia, uns altres. Ell ens ajudarà molt aquesta temporada, com ho va fer l’any passat. Ha estat bé en el segon temps.”

L’Eibar el va definir com “l’equip que millor pressiona de la lliga”, i va destacar la contundència del Barça a dalt com una de les claus del partit. Elogis també per a Marc Cucurella, de qui va dir que “és un jugador honrat, de lluita i amb talent”. “L’he vist bé”, va afegir. Veurem si el Barça el recupera o no de cara al futur.

Valverde es va mostrar satisfet també pel fet que l’equip tanqui la primera volta demostrant més fiabilitat defensiva. La dada: un sol gol encaixat en els últims sis partits.

Pel que fa al partit de tornada de copa contra el Llevant de dijous que ve, Valverde només pensa en la remuntada: “No crec que tirar la copa et garanteixi guanyar la Champions. L’altre dia vam fer rotacions perquè així ho vaig considerar. Ja ho veurem, dijous. Però no tirarem cap competició.”

SOBRE LA COPA

“No tirarem cap competició. Tirar la copa no et garanteix la Champions”

SOBRE CUCURELLA

“És un jugador honrat, de lluita i amb talent. L’he vist bé. Ha fet un bon partit”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)