Barça

La federació té dubtes sobre si l’alineació de Chumi, però el Barça es manté ferm

Barça. El president del Llevant anuncia que demà presentarà una denúncia a la FEF, que estudiarà la petició del club ‘granota’ tot i no tenir clar si la nova normativa afecta al central

El Barça i la federació espanyola de futbol mantenen discrepàncies sobre l’alineació de Chumi en el partit d’anada de vuitens de final de copa que els blaugrana van jugar la setmana passada al camp del Llevant. I és que tot i que en un principi les versions coincidien, ara és la federació qui no ho té clar. El club blaugrana manté que l’alineació del central del planter va ser correcta i ho fa emparant-se en una nova normativa de la federació espanyola de futbol (FEF) –la circular 28, que es va publicar el 29 de novembre de 2018– segons la qual les sancions lleus, siguin per cinc targetes grogues o per una targeta vermella, es compleixen en la mateixa competició. Són només les sancions greus, de quatre partits o més, les que s’acompleixen de manera transversal, en totes les competicions de la FEF.

La federació, però, ara dubta de si el canvi de normativa afecta al central blaugrana. Si no fos així, Chumi no hauria pogut jugar cap partit amb el primer equip, en cap competició, sense abans haver complert la sanció que se li havia imposat a segona B. El central va veure la cinquena groga amb el filial blaugrana en el partit contra el Castelló

Fora de termini

El president del Llevant, Quico Catalán, ha anunciat des de l’hotel de concentració del club granota a Barcelona, que demà presentarà la denúncia. “Passi el què passi en el terreny de joc, el Llevant presentarà aquest situació a la federació durant el dia de demà. Entenem que hi ha una jurisprudència sòlida que avala que el club traslladi a la federació aquest fet”, ha dit, i ha afegit que per a ells “no és una situació fàcil”. “A la gent de l’esport li agrada lluitar pels resultats al camp”, ha afegit, tot i que és conscient que la denúncia està fora de termini. , que és de 48 hores després del parti. El Barça entén que com que ja ha estat superat en aquest cas, no ha de patir per una possible eliminació als despatxos. L’opció més possible, però, és que la federació rebutgi la denuncia perquè arribaria fora de termini, tot i que el Llevant podria arribar fins al TAD perquè li doni la raó.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)