Barça

Bartomeu mou fitxa en el cas De Jong i el Barça, en espera

Mercat. Segons ha pogut saber L’Esportiu, Josep Maria Bartomeu va trobar-se personalment dijous amb el jugador a Holanda. Des del Barça no donen el fitxatge per perdut

El serial Frenkie de Jong es troba en el seu punt àlgid. Després que durant els últims mesos el nom del talentós futbolista holandès hagi ocupat portades de diaris i molts minuts de ràdio i televisió, i que l’operació semblés feta pel PSG a meitats de setmana, ara la pel·lícula ha tornat a donar un nou gir en les últimes hores. El termòmetre marca temperatura alta. La cosa està calenta, molt calenta. I més després de la reunió que van mantenir ahir al vespre el mateix futbolista, l’agent Ali Dursun i el seu actual club, l’Ajax, amb Marc Overmars al capdavant, segons una informació del periodista Oriol Domènech al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio. Reunió a nivell intern als despatxos del club holandès per posar ara ja sí fil a l’agulla de forma definitiva a un traspàs milionari.

L’Ajax ha taxat des de fa temps el futbolista en uns 75 milions d’euros i no pensa rebaixar les seves pretensions. Les moltes núvies que té De Jong permeten a l’Ajax ser ambiciós en aquest sentit fins al final. El PSG i el Manchester City continuen sent el millors posicionats d’una llista on també han mogut fitxa clubs com la Juventus i el Bayern de Munic. També el Barça. L’interès blaugrana és públic i notori des de fa mesos i la opció que De Jong acabi aterrant al Camp Nou encara no estaria descartada. La porta continua oberta i més després de l’últim moviment del Barça.

En la cursa pel fitxatge de De Jong, el Barça sempre ha estat en una posició preferent i el club blaugrana no renuncia encara a poder tancar l’operació al seu favor. És difícil això sí. De Jong apuntava al Parc dels Prínceps, però veurem. Tocarà esperar perquè el Barça va voler cremar dijous el seu últim cartutx. Segons ha pogut confirmar L’Esportiu, una important delegació del Barça va estar dijous a Amsterdam per fer un últim intent per aconseguir portar a De Jong al Barça. El mateix dia que Messi, Dembélé i companyia certificaven l’accés del Barça als quarts de final de la copa, el Barça va trobar-se novament amb l’entorn de Frenkie de Jong per convèncer el futbolista que la via blaugrana era la millor opció. En la reunió hi van ser presents el mateix president Josep Maria Bartomeu, acompanyat del mànager general del Barça Pep segura, el director esportiu Éric Abidal i la seva mà dreta Ramon Planas. Bartomeu va decidir agafar les regnes de l’operació en primera persona després de les últimes informacions que parlaven d’acord De Jong-PSG. El president va agafar un vol a Amsterdam i li va transmetre personalment a De Jong que ell era peça cabdal en el Barça del futur, que la lliga francesa no té el pedigrí de LaLiga i que no podia deixar passar l’oportunitat de jugar al costat de Messi. El resultat de la reunió deixaria encara la porta oberta al seu fitxatge. Des del Barça no són optimistes, però no descarten res i creuen que han aconseguit ajornar la decisió de De Jong. No el donen per perdut.

L’Ajax juga demà (16.15 h) al Johan Cruyff Arena i totes les mirades, naturalment, tornaran a estar centrades en la figura del talentós futbolista de només 21 anys.

MOVIMENT

Bartomeu li va dir que no podia desaprofitar el fet de jugar al mateix equip que Messi
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)