Barça

Valverde: “És fonamental començar bé la segona volta”

Ernesto Valverde. Roda de premsa prèvia al Barça-Leganés (Lliga)

El partit contra el Leganés, l’eliminatòria de copa contra el Sevilla, la duresa del calendari, l’arribada d’un 9, De Jong, el cas Chumi... són molts els temes que ha hagut d’afrontar Ernesto Valverde en la roda de premsa concedida fa tot just uns instants, abans de l’última sessió preparatòria de l’equip, prèvia al partit de lliga de demà contra el conjunt de Mauricio Pellegrino al Camp Nou. Aquestes han estat algunes de les seves respostes més interessants:

Sobre el Leganés.

“És un equip que li fan pocs gols. Estan jugant amb defensa de cinc. És un equip ben treballat. Per a nosaltres aquest és un partit molt important. És fonamental començar bé la segona volta”.

L’avís de la derrota a Butarque en la primera volta.

“En aquell partit vam estar molt malament. Pel que fa al joc, segur. Era un partit entre setmana, ens vam avançar en el marcador i vam abaixar la tensió. Vam pensar que teníem el partit guanyat i en un minut ens van fer dos gols. Com he dit abans, és un partit important”.

Rotacions a la vista?

“El calendari s’endureix. Estem en unes setmanes molt carregades de partits i en aquest sentit tocarà estar molt encertats a l’hora de gestionar la plantilla i combinar jugadors”.

Messi. Més factible que descansi a la lliga o la copa?

“No ho diré. Però que entri també ell en les rotacions és una possibilitat. Ell sempre vol jugar, però el calendari és el que és”.

Preocupat per si no arriba un 9?

“Ni estic preocupat, ni em generaria frustració si no arriba cap davanter. Sé que el club està treballant en diferents opcions i hem de ser pacients. Si sorgeix una bona possibilitat, endavant”.

Sobre De Jong.

“És un gran jugador, amb un gran futur. Se n’està parlant molt en les últimes hores, però ja sabeu que no tinc l’hàbit de parlar de jugadors que no estan aquí al Barça”.

Consciència tranquil·la en el cas Chumi?

“Tinc la sensació que hem actuat correctament. He llegit el reglament i estic tranquil. Tinc la consciència tranquil·la. La justícia ha de ser clara, per qui escriu el reglament i per qui el llegeix. Si hi ha lloc a interpretacions, llavors potser el problema és un altre. Però repeteixo, considero que hem actuat bé”.

Sobre Umtiti.

“Continua en fase de recuperació. Encara no té data de retorn, però el veiem bé. Esperem que pugui tornar aviat, vaja”.

Per què el Barça no es va quedar Munir fins el 30 de juny?

“Ha estat una qüestió de club. Res més”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)