Barça

Suárez continua enfilant-se entre els grans artillers

Top 5. Amb el gol d’ahir, l’uruguaià ja en suma 167 amb el Barça i se situa, empatat amb Escolà, entre els cinc màxims golejadors de la història del club

Suplent dijous passat en la tornada de vuitens de final de copa contra el Llevant, tot i que va jugar l’última mitja hora, Luis Suárez va tornar ahir a la titularitat i no va fallar en la seva cita habitual amb el gol. L’uruguaià és un killer com pocs, d’aquells que ensumen sempre el perill, i no va desaprofitar la pilota que va refusar Cuéllar després de la canonada de Messi per anticipar-se al porter extremeny, amb qui se les va tenir tot el partit –el VAR va validar el gol que ja havia concedit l’àrbitre–, i tornar a posar així en avantatge el Barça.

Una diana, la quinzena que signa en aquesta lliga –ha marcat en les quatre jornades que ha disputat aquest 2019–, que ja queda per al record, ja que permet a Luis Suárez, tot just en la seva cinquena temporada com a blaugrana i amb un total de 223 partits jugats, situar-se com el cinquè màxim golejador del club, empatat a 167 gols amb Escolà. Ja només té al davant altres mites de la història del Barça com ara Samitier (184 gols), Kubala (194), César (232) i, és clar, Leo Messi, que amb el d’ahir ja n’acumula 576 i enfila el camí dels 600.

Ahir hauria pogut fer fins i tot un parell de gols més, amb una mica més d’encert –és el blaugrana que més va xutar a porteria, amb quatre llançaments entre els pals i tres a fora–, però veient el nivell que continua oferint, sembla molt factible que aquest curs pugui atrapar ja Samitier. En un futur –té contracte fins al 2021–, tot fa preveure que l’únic que acabarà tenint al davant serà Messi.

Ningú supera Messi i Suárez (33 gols)

X.S.

Com Suárez, Messi també va marcar ahir, i tots dos no fan sinó consolidar-se encara més al capdavant de la llista de golejadors del campionat. I, com ja fa algunes setmanes, no hi ha cap rival de la lliga que acumuli més gols que els que sumen entre l’argentí (18) i l’uruguaià (15). Els únics equips que s’hi apropen, quasi a tocar, són el Llevant i el Celta, que, amb 32 gols marcats en les 20 jornades ja disputades, en tenen només un menys dels 33 que acumulen entre els dos davanters blaugrana, dos autèntics depredadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)