Barça

Amb xip copa

Entrenament. El Barça, després de la victòria contra el Leganés en l’estrena de la segona volta de la lliga, torna a centrar-se en la copa del Rei. Avui, llista de convocats

El Barça té ja el cap posat en la copa. Després de la victòria de diumenge en la lliga a casa contra el Leganés (3-1), l’equip va entrenar-se ahir a la ciutat esportiva per començar a preparar ja l’important partit de demà al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla de Machín (21.30 h). Valverde va comptar amb la presència de tots els futbolistes disponibles del primer equip, amb l’afegit dels jugadors del filial Riqui Puig, Miranda, Ballou i Iñaki Peña. Va ser una sessió de recuperació, amb treball més suau per als futbolistes que van ser titulars contra el Leganés. En l’entrenament, lògicament, no hi va ser Dembélé, que s’ha confirmat que estarà uns quinze dies de baixa.

El Barça arriba al partit del Sánchez Pizjuán després de tres victòries consecutives. Ratxa oposada a la del Sevilla, que ha perdut precisament els tres últims partits oficials contra el Real Madrid i l’Athletic, en lliga i copa.

El de demà serà el tercer cara a cara Sevilla-Barça de la temporada. El Barça ha guanyat els dos anteriors (1-2 i 4-2).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)