Barça

Recurs desestimat

‘Cas Chumi’. El comitè d’Apel·lació Apelación desestima el recurs que va presentar el Llevant per l’alineació de Chumi i confirma que el Barça jugarà els quarts de final. El conjunt granota pot anar al TAD

Passada ja la mitjanit, el Comitè d’Apel·lació va desestimar el recurs que havia presentat el Llevant per la suposada alineació indeguda del jugador del Barça Chumi en el partit d’anada dels vuitens de final de copa, fa dues setmanes al Ciutat de València. D’aquesta manera, es confirma que el club blaugrana segueix en la competició i que disputarà els quarts de final, que començaran demà, amb l’anada al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla.

El Comitè de Competició ja havia resolt la setmana passada, l’endemà que el Barça eliminés el Llevant –amb un 3-0 al Camp Nou va remuntar el 2-1 del partit d’anada–, que la denúncia del conjunt granota havia arribat fora de termini, i que no l’acceptava, tot i que no va determinar si l’alineació de Chumi, que estava sancionat per acumulació de targetes amb el Barça B, era indeguda o no. Ara, el Lleva té 15 dies per anar al TAD, tot i que amb els precedents, difícilment acabarà canviant la decisió del Comitè de Competició, i ara, el d’Apel·lació. El Barça segueixe en la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)