Barça

El Barça no passa de l’empat sense gols a San Mamés

Ter Stegen, clau. El porter alemany ha estat decisiu amb dues aturades espectaculars i ha salvat el seu equip contra l’Athletic

El Barça no ha pogut marxar de San Mamés amb els tres punts i la distància amb el segon classificat, el Real Madrid, es de sis punts. Els blaugrana no han fet un bon partit contra l’Athletic i si no arriba a ser per les aturades de Ter Stegen haurien sortit derrotats de Bilbao. Han deixat escapar una magnífica ocasió per obrir forat en la classificació després de la derrota ahir de l’Atlético de Madrid en el derbi.

Valverde no s’ha reservat res i Messi ha sortit d’inici al costat de Luis Suárez i Coutinho en la davantera mentre que per reemplaçar el lesionat Arthur ha apostat per Arturo Vidal i pel sancionat Alba ha decidit reubicar Semedo al lateral esquerre. El Barça no ha tingut un primer temps còmode, on l’Athletic ha tingut les millors ocasions de gol i si no arriba a ser per Ter Stegen, els blaugrana haurien pogut començar la segona meitat perdent. El porter alemany ha fet una aturada espectacular a mà canviada a un xut fantàstic de Susaeta. Després també ha intervingut en una xilena de Raúl García, que poc abans del descans ha enviat una rematada a fora quan es trobava tot sol dins de l’àrea.

El Barça, per contra, només ha inquietat la porteria d’Herrerín amb un xut de Messi, que no estava al cent per cent. El joc del Barça ha estat molt pla, sense profunditat i d’una gran lentitud. S’ha trobat molt a faltar Arthur per donar clarividència i per evitar algunes pèrdues d’Arturo Vidal en la sortida que han ocasionat algun ensurt.

El Barça ha millorat molt en la segona meitat. Ha guanyat fluïdesa en el joc i s’ha apropat més a l’àrea de l’Athletic. Messi ho ha intentat en el llançament d’una falta però el seu xut ha anat massa alt. Valverde ha fet entrar Aleñá per un erràtic Arturo Vidal en el minut 63 buscant monopolitzar la pilota. Garitano, però, ha fet entrar Muniain, un perill en possibles contracops. I en un, San José ha gaudit d’una bona ocasió amb un xut des de la frontal. El tècnic blaugrana ha posat més desequilibri sobre la gespa amb l’entrada de Dembélé, que ha reaparegut després de la seva lesió. L’Athletic, però, ha reaccionat i ha estat a punt de tornar a marcar en una ocasió molt clara de Williams, que s’ha topat amb un enorme Ter Stegen, que ha fet una aturada de porter d’handbol.

El marcador ja no s’ha mogut malgrat una última ocasió per cada equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)