Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Ens ha faltat claredat en molts moments”

Ernesto Valverde no va sortir satisfet de la visita del Barça a San Mamés, sobretot conscient que el seu equip va fallar, especialment, en els últims metres. “Ens ha faltat una mica de claredat en molts moments. En el primer temps hem superat bé la seva pressió, però després no hem estat clars al davant. En el segon temps els hem ficat més en la seva àrea i, tot i estar més a prop, no hem estat encertats”, va afirmar Txingurri, que va recordar el paper de Ter Stegen en l’empat: “Quan juguem així, estem molt exposats que ells tinguin contraatacs de Williams, que no és precisament lent. De fet, han tingut una jugada molt clara que Ter Stegen ha aturat.” Valverde, de fet, admet que l’Athletic va estar més a prop del triomf: “Per ocasions, ells hi han estat més a prop. A vegades sembla que si jugues a l’àrea contrària estàs molt a prop del gol, però la més clara l’ha tingut l’Athletic.”

El preparador basc d’origen extremeny no va voler justificar l’actuació dels seus homes al·ludint al cansament mental ni físic. “En el primer temps, potser ens ha faltat una mica de decisió, tot i que és cert que crèiem que ells farien una pressió més alta. En el segon temps sí que hem anat a tancar-los al darrere, però no hem estat encertats i l’últim tram és decisiu”, va firmar Valverde, que entén que podria haver fallat la comunicació al davant, tal com va dir Luis Suárez: “Quan parlem de comunicació en atac, ens referim a l’encert dels jugadors de parlar i que se sàpiga qui es desmarca, cap a on es corre...” Pel que fa a la classificació, Valverde no pateix: “Acabem la jornada primers, com la setmana passada, i la que ve també estarem primers. Això és molt llarg.”

ERRADES

“En la segona part els hem ficat més en la seva àrea, però no hem estat encertats”

BALANÇA

“Per ocasions, ells han estat més a prop del triomf. Han tingut la més clara del partit”

CLASSIFICACIÓ

“Acabem la jornada primers, i la setmana que ve seguirem primers. Això és molt llarg”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)