Barça

Valverde ja ha signat el seu nou contracte

Ampliació. El FC Barcelona i el tècnic del primer equip han arribat a un acord per ampliar una temporada (2019/2020), més una d’opcional (2020/2021) el vincle que els unia a tots dos

Valverde ja ha signat el seu nou contracte. Prou misteris i prou especulacions. Avui al matí el FC Barcelona ha confirmat que ja ha arribat a un acord de renovació amb Ernesto Valverde per ampliar una temporada (2019/2020), més una d’opcional (2020/2021) el vincle que els unia a tots dos. La signatura del nou contracte se celebra avui al matí (10:15h) a la llotja presidencial del Camp Nou però no serà fins a la tarda quan Valverde atengui els mitjans en la roda de premsa prèvia al partit contra el Valladolid de demà.

En les últimes setmanes, s’havia parlat molt sobre la continuïtat de l’entrenador blaugrana perquè cap de les dues parts havia assegurat al cent per cent que complirien l’any opcional que figura en el seu contracte i que previ avís podia ser trencat tant per el club com per l’entrenador. Si que es cert que en els últims dies, Valverde havia reconegut que la sintonia amb Bartomeu era positiva i el president públicament en alguna entrevista també havia assegurat que volia que el tècnic seguís encara que no es guanyi cap títol.

Serà difícil que passi perquè el balanç de Valverde dirigint el Barça es positiu. Pel que fa a títols ha guanyat una Lliga i una Copa del Rei en el seu primer curs, i –de moment– una Supercopa d’Espanya durant aquesta campanya 2018/19. En total, Ernesto Valverde ha dirigit 96 partits com a entrenador del FC Barcelona, dels quals ha guanyat un 68% amb un total de 65 victòries, a més de 22 empats i només 9 derrotes. Aquestes 65 victòries es desglossen amb 43 a la Lliga, 11 a la Copa, 10 a la Champions i una a la Supercopa d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)