Barça

Ernesto Valverde

Entrenador del Barça

“Sempre pots jugar millor... i pitjor”

Tot i el gris partit signat pel Barça contra el Valladolid, Ernesto Valverde va mirar ahir de fugir d’estudi, una falta d’autocrítica que va sobtar, sobretot perquè els jugadors no es van estar d’admetre-ho. “És cert que en la primera meitat no hem fet circular la pilota amb velocitat, cosa que ha facilitat la tasca defensiva del Valladolid. En el segon temps, però, hem estat més nosaltres, hem tingut més fluïdesa. Sempre es pot jugar millor... i pitjor”, va afirmar Valverde. “Després del descans hem generat set o vuit ocasions claríssimes. Si haguéssim marcat el segon, la sensació final hauria estat molt diferent.”

Un dels aspectes més preocupants és que fa la sensació que el Barça arriba als partits decisius del curs en un mal moment, uns temors que Valverde va intentar minimitzar recordant que aquesta no és la primera vegada que succeeix aquest curs. “Ja va passar abans del partit de Londres contra el Tottenham, i vam fer un gran duel. Ara venen els partits clau, i aquí som un equip bastant fiable. Hem de pensar que no jugarem els quatre partits a la vegada. Primer toca l’Olympique de Lió”, va manifestar. Quan li van preguntar per noms propis, Txingurri no va voler relacionar l’empitjorament del joc del Barça amb la baixa per lesió d’Arthur i va tenir unes paraules d’elogi per a Vermaelen. “És un gran jugador i quan està disponible ho fa molt bé, amb intensitat. Les lesions l’han perjudicat molt, però sempre ha rendit a un gran nivell.” Valverde, a més, va treure importància al penal errat per Messi i va admetre que a Boateng encara li falta temps per adaptar-se als sincronismes de l’equip. “Ha vingut a ajudar-nos en moments determinats. És difícil sortir quan no tens els mecanismes.”

POCA AUTOCRÍTICA

“Si haguéssim marcat el segon, la sensació final hauria estat molt diferent”

CONFIANÇA

“Ara venen els partits clau de la temporada, i aquí som un equip bastant fiable”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)