Barça

“El trasplantament d’Abidal? Quina animalada”

Barça. Sandro Rosell nega irregularitats en el trasplantament de l’actual director esportiu del club i parla també de com veu a l’equip d’Ernesto Valverde

A banda del judici que començarà dilluns vinent, Sandro Rosell ha parlat d’altres temes en l’entrevista amb Jordi Basté a RAC-1. Una de molt important és sobre trasplantament d’Eric Abidal, que s’investiga per una suposada il·legalitat. “Quina animalada. Resoldre el cas és molt fàcil. Només ha de venir el cosí i ensenyar la cicatriu i que cridin a declarar a la gent que estava a la sala d’operacions i van veure com allà estaven Eric i el seu cosí. Em fa mal que es dubti del millor sistema de trasplantaments del món, que és el de l’Hospital Clínic”, diu Rosell, que ha volgut aclarir aspectes de la conversa mantinguda amb Juanjo Castillo en la que es parla d’una suposada compra del fetge d’Abidal. “Soc jo, però si s’escolta bé la conversa, jo només dic sí a tot i m’ho trec de sobre quan parla del tema i no li faig cas. Parlo d’Abidal com a persona. En aquell moment, no es va portar bé, però ara li desitjo els millors èxits com director esportiu del club”, diu l’expresident del Barça, que dona la seva opinió sobre l’actualitat de l’equip. El segueix per televisió des de la presó. No ho podia fer quan estava a Soto del Real perquè allà no hi havia Movistar. Allà, explica l’entrevista, va fer bona relació amb Jordi Sánchez i Jordi Cuixart.

Del Barça diu que continuen “sent els millors. El Real Madrid haurà de fer una gran inversió si no es vol quedar enrere. El Barça ha de reforçar dues o tres posicions. Sempre he pensat que totes les posicions han d’estar doblades. Hem de fitxar un lateral esquerre i un davanter centre i potser també un lateral dret potent”, creu l’expresident del club, que va lloar la figura de Leo Messi. “Substituir-lo és impossible. No hi ha ningú millor, és el millor de la història i no entenc els debats que ho posen en dubte. El jugadors que més se semblava a Messi era Neymar, però ja porta un any amb problemes en un peu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)