Barça

Arthur ja treballa sobre la gespa

Entrenament. El Barça ha tornat avui als entrenaments després de l’empat a Lió. El brasiler Arthur Melo i l’holandès Jasper Cillessen han fet treball específic amb l’objectiu de tornar aviat

Després d’haver tornat de Lió amb un empat a zero gols que deixa l’eliminatòria d’aquests vuitens de final de la Champions absolutament oberta de cara al partit del proper 13 de març, el Barça s’ha exercitat aquest matí al camp número 2 de la ciutat esportiva Joan Gamper.

Els futbolistes que ahir van ser titulars contra l’Olympique han fet una suau sessió de treball. Sessió bàsicament de recuperació, amb la vista posada ja, això sí, en el partit de lliga de dissabte al camp del Sevilla (16.15 h, beIN LaLiga). A banda dels jugadors disponibles del primer equip també han entrenat Iñaki Peña, Wague, Collado i Abel Ruiz del Barça B, i Arnau Tenas, del Juvenil A.

Una de les notícies destacades de la sessió preparatòria ha estat la presència d’Arthur Melo, fent treball específic ja sobre la gespa. També ha estat el cas de Jasper Cillessen. Tots dos continuen amb la seva fase de recuperació de les seves respectives lesions. En el cas del migcampista brasiler, recordem-ho, no juga un partit oficial des de l’anada de les semifinals de la copa del Rei contra el Real Madrid al Camp Nou, per culpa d’una lesió al bíceps femoral de la cama esquerra. I representa una baixa sensible pels plans d’Ernesto Valverde.

Lògicament, Arthur no viatjarà amb l’equip dissabte a Sevilla, però ell veu pròxim el seu retorn. Avui, després de la sessió, ha publicat un missatge a les xarxes socials en què mostrava la seva alegria per tornar a treballar sobre la gespa. “Tornant!”, ha piulat. L’equip l’espera.

L’equip es tornarà a entrenar divendres a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Una hora abans, a dos quarts de quatre, compareixerà Ernesto Valverde en roda de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)