Barça

Cillessen es resisteix a quedar-se sense clàssic

Retorn pròxim. És difícil, però el porter holandès se sent fort i forçarà la màquina per escurçar els terminis inicials i intentar arribar al Bernabéu

Si el Barça està a només 180 minuts –hipotètiques pròrrogues al marge– de la possibilitat de revalidar el títol de copa és en bona part gràcies a Jasper Cillessen. L’holandès no va poder disputar l’anada de les semifinals contra el Real Madrid per culpa de la lesió al soli de la cama dreta que es va fer abans del partit de lliga contra el València, però es resisteix a abandonar el combat. Cillessen vol esgotar totes les opcions i somia amb la possibilitat d’arribar a temps per al partit de tornada al Santiago Bernabéu.

En el seu dia, els serveis mèdics del club van diagnosticar-li un període de baixa d’unes sis setmanes. El clàssic de copa al Bernabéu és el dia 27 i el de lliga, tres dies després. Per una simple qüestió de terminis, Cillessen estava fora de tots dos partits, però les bones sensacions que està tenint en els últims dies fan que no quedi del tot descartat per viatjar a Madrid a hores d’ara. Difícil, però no impossible. El dia 27-F es compliran unes tres setmanes i mitja de la lesió que es va fer el dia 1 d’aquest mateix mes en un entrenament. Veurem.

El cas és que Cillessen mai s’ha enfrontat al Real Madrid i per això li fa especial il·lusió mirar d’arribar al clàssic. Mai ha jugat un clàssic amb la samarreta del Barça ni en la lliga, ni en la Champions, ni en la copa. Anímicament, la lesió va significar un cop duríssim, perquè va arribar en el pitjor moment, just després de la seva actuació estel·lar contra el Sevilla, aturant un penal decisiu a Éver Banega el dia de la remuntada al Camp Nou contra els de Machín (6-1) i just a les portes del doble enfrontament contra el Real Madrid.

Cillessen també és conscient que en el supòsit que el Barça caigués eliminat, significaria dir adeu a les seves possibilitats personals de tornar a ser titular aquesta temporada. La lliga i la Champions són territori de Ter Stegen. I mirant més enllà, qui sap si també podria significar el seu últim partit. El Barça sap que aquest estiu li costarà retenir un Cillessen, seguit amb interès per altres clubs d’Europa.

NÚMEROS

7
gols encaixats
aquesta temporada (sis en la copa i un altre en la Champions).

TEMPS D’ABSÈNCIA

22
dies de baixa
ja acumula Cillessen. S’ha perdut els últims cinc partits.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)