Barça

“El de Sevilla es un dels partits més difícils que ens queden”

Valverde en 9 frases.

EL DUEL CONTRA EL SEVILLA: “Al seu camp son un equip temible. Fora de casa no està al mateix nivell. Es un rival dur, que està tenint grans resultats contra els equips de dalt al seu camp. Es una de les cites més difícils que ens queden en aquesta segona volta.”.

LA SITUACIÓ DE LUIS SUÁREZ: “En el Barça tot es focalitza en noms propis. En el cas del Luis es molt curiós. Des de que estic aquí se li ha posat aquest focus a sobre més d’un cop. Estem parlant del cinquè màxim golejador del club. Ha tingut ocasions claríssimes de marcar. L’únic que hem de tenir es paciència i perseverar. Que es el que fa ell i la paciència la tinc jo.”.

JUGARÀ UMTITI?: “Pensem que si que està per jugar. Venen partits difícils. Umtiti ha d’estar preparat i sabem el nivell que té. Ja veurem si es demà o un altre dia.”.

ROTACIONS?: “S’ha de valorar tot. Aquesta setmana en set dies tenim tres partits duríssims. Ho hem de pensar. Sabem el preu d’una lesió ara i hem d’evitar-ho. Volem protegir als jugadors.”.

L’EQUIP: “Jo sempre veig bé al meu equip. Estem com hem d’estar. L’altre dia no vam estar encertats de cara a porteria però vam estar bé pel que fa al joc i no vam concedir ocasions.”.

ÚLTIMS RESULTATS: “Els resultats sempre ens diuen alguna cosa. A vegades no guanyes perquè generes poc, com a Bilbao, a vegades no encertes com a Lió. Las estadístiques a vegades enganyen, s’ha d’analitzar una mica més.”.

LA LLUITA PER LA LLIGA: “Res estarà decidit després del Bernabéu. També hi ha l’Atlético de Madrid. Ens hem de fixar en nosaltres. No juguem el partit del Bernabéu abans del de demà.”.

ELS FITXATGES D’HIVERN: “Els fitxatges van venir condicionats per la situació del moment. Només teníem dos centrals. Es cert que no estan participant molt però ells ja sabien el rol que tindrien. Van venir a ajudar i van acceptar les condicions amb les quals venien.”.

MESSI: “Jo a Messi el veig com sempre i tinc la sensació que els rivals també.”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)