Barça

“Suárez persevera i jo tinc paciència”

Valverde. El tècnic no es mostra preocupat per la sequera del davanter i reconeix que el duel de Sevilla és dels més durs que li queden a l’equip

Luis Suárez ja fa cinc partits que no marca. Precisament el seu últim gol va ser contra el Sevilla en la copa del Rei. La seva sequera ha estat un dels temes d’aquesta setmana en l’univers blaugrana, sobretot perquè també es va quedar a zero en el partit de Champions a Lió i va allargar la seva mala ratxa europea fora de casa, on no marca des del 16 de setembre del 2015 al camp del Roma. Malgrat aquestes estadístiques, Valverde va fer una defensa a ultrança del davanter uruguaià, que cal no oblidar que ha fet 15 gols en 23 partits de lliga. “En el Barça tot es focalitza en noms propis. En el cas de Luis és molt curiós. Des que soc aquí se l’ha posat sota el focus més d’un cop. Estem parlant del cinquè màxim golejador del club. Ha tingut ocasions claríssimes de marcar. L’únic que hem de tenir és paciència i perseverar, que és el que fa ell, i la paciència la tinc jo”, va assenyalar. El tècnic no es planteja, en cap cas, donar-li descans, perquè ja ho va fer la setmana passada.

Ara bé, sí que té clar que tocarà sacsejar l’equip en els pròxims partits –Sevilla i els dos clàssics– i amb la Champions a l’horitzó. “Sabem el preu d’una lesió ara, i hem d’evitar-ho. Volem protegir els jugadors. Aquest problema el tenim tots els equips amb aquest calendari tan dur.” Un dels que podrien entrar en l’onze és Umtiti, i més tenint en compte que Lenglet, així com Rakitic i Vidal, estan advertits. “Està per jugar. Venen partits difícils i Umtiti ha d’estar preparat però sabem el nivell que té. Ja veurem si és demà o un altre dia.”

Valverde, que veu l’equip en bones condicions malgrat els últims resultats, dona moltíssima importància al partit d’avui contra el Sevilla i està convençut que els espera un duel d’una gran duresa. “Al seu camp són un equip temible. És una de les cites més difícils que ens queden en aquesta segona volta.” Pel que fa a la lluita pel títol, no creu que després del clàssic ja quedi tot sentenciat. “Res estarà decidit després del Bernabéu. També hi ha l’Atlético. Ens hem de centrar en nosaltres”, va concloure.

ROTACIONS

“Sabem el preu d’una lesió i ara hem d’evitar-ho. Volem protegir els jugadors”

EL SEVILLA

“Al seu camp són un equip temible i és una de les cites més difícils que ens queden”

“Van acceptar les condicions”

Interrogat per la falta de minuts dels fitxatges d’hivern, Ernesto Valverde va ser molt clar. “Els fitxatges van condicionats per la situació del moment. Només teníem dos centrals. És cert que no estan participant gaire, però ells ja sabien el rol que tindrien. Van venir a ajudar i van acceptar les condicions amb les quals venien.” El tècnic també va elogiar el bon rendiment de Semedo aquesta temporada, i no veu Messi en cap crisi de joc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)