Barça

De Sánchez Martínez a Hernández Hernández

Designacions. El murcià, l’àrbitre de l’últim clàssic de lliga (5-1), dirigirà el Madrid-Barça de demà, mentre que per a dissabte l’escollit ha estat el canari Hernández Hernández, recordat per no validar un gol al Villamarín quan la pilota havia traspassat clarament la línia

El Barça i el Madrid van saber ahir quins seran els àrbitres que impartiran justícia en els dos clàssics d’aquesta setmana. Demà, en la copa, el col·legiat serà José María Sánchez Martínez, l’àrbitre del darrer clàssic de lliga, en el qual el Barça va golejar el Madrid per 5-1. El murcià també va xiular la temporada passada el Real Madrid-Barça corresponent a la tornada de la supercopa d’Espanya (2-0) i el de lliga del Santiago Bernabéu (0-3).

Més polseguera va aixecar ahir la designació d’Alejandro Hernández Hernández per al clàssic de lliga de dissabte, ja que tots dos equips tenen records amargs amb el canari com a àrbitre.

Pel que fa al Barça, ningú oblida que Hernández Hernández va ser el col·legiat que no va validar un gol clar al Benito Villamarín quan la pilota havia traspassat la línia, una diana que, a la llarga, seria clau perquè el títol de lliga anés a parar al museu del Real Madrid. En clau madridista, el mal record prové del clàssic del Camp Nou de la temporada passada, ja que en un dels gols del Barça hi va haver una falta prèvia de Luis Suárez a Varane. En aquell enfrontament, a més, el col·legiat canari va perdonar l’expulsió a Bale, que va agredir Umtiti sense rebre cap tipus de càstig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)