Barça

Suspensió cautelar de socis i penyes

Junta directiva. El Barça identifica i suspèn de manera cautelar i immediata un grup de socis i dues penyes pels incidents de Lió de la setmana passada i es manté ferm en el seu compromís d’“erradicar qualsevol forma de violència”

El Barça ja ha pres les primeres mesures al voltant dels incidents que la setmana passada van protagonitzar alguns seguidors blaugrana en el partit entre l’Olympique de Lió i el Barça al Groupama Stadium. El portaveu del club, Josep Vives, va informar després de la reunió ordinària de la junta directiva, que s’ha suspès de manera cautelar un grup de socis i dues penyes per accedir a entrades i als desplaçaments que organitza el club. La suspensió és immediata i, per tant, ja no podran comprar entrades per als clàssics d’aquesta setmana al Santiago Bernabéu, per exemple. Les mesures són cautelars, ja que encara no ha acabat el procés d’identificació –que du a terme la comissió de disciplina i la confederació mundial de penyes–, raó per la qual tampoc ha transcendit, de moment, el nom de les dues penyes assenyalades. “El risc zero no existeix”, afirma Vives, que recalca que el Barça està “compromès a erradicar qualsevol forma de violència” perquè l’afició pugui viatjar “de manera confortable, pacífica i segura”. El portaveu blaugrana, que ha confirmat que la UEFA ha rebut la queixa formal del club per la decisió de la policia francesa i el Lió de deixar entrar els radicals, ha dit que el Barça veuria bé tractar aquesta qüestió amb els clubs europeus, perquè “ens afecta a tots, és un problema global, social”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)