Barça

Solari assegura que el penal a Casemiro ho era

Roda de premsa. El tècnic del Madrid insisteix que l’acció que va donar el triomf al seu equip al Ciutat de València estava ben xiulada, esquiva la polèmica amb Bale i deixa clar que el vestidor està unit i només pensa en el partit de demà

“No hi ha cap dubte respecte el penal de l’altre dia per qualsevol que conegui per sobre la regla 12. Tots ens posem amb els àrbitres quan fallen perquè és part d’aquest món, però posar-nos-hi quan encerten...deixem-los tranquils”. La regla 12 apunta a “faltes i conducta incorrecta”. D’aquesta manera, el tècnic del Madrid, Santiago Solari, va mostrar el seu convenciment en què el penal xiulat sobre Casemiro en el partit de diumenge al Ciutat de València, tot i que el brasiler es va llançar clarament a la piscina, ho era. Preguntat pel lleig que va fer Bale als seus companys a l’hora de celebrar el gol que els va donar el triomf contra el Llevant, el tècnic argentí no va desvetllar si ha parlat amb ell, ja que “les coses que corresponen a la intimitat queden en la intimitat” i ha deixat clar que ja només pensen el en clàssic de demà: “El nostre focus està posat en el partit de demà. De Bale ja n’hem parlat. La nostra atenció està en un partit molt maco. Hem hagut de superar moltes eliminatòries per arribar aquí. L’anada va ser molt maca de veure i estem units per al partit de demà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)