Barça

Els derbis ja tenen horari

Futbol. Barça i Espanyol es veuran les cares al Camp Nou el dissabte 30 de març a les 16.15 h. i Montilivi acollirà, el dissabte 6 d’abril a les 13 h, el duel entre el Girona i l’Espanyol

La Lliga de Futbol Professional (LFP) ha donat a conèixer els horaris de les jornades 29, 30 i 31. Unes dates on hi haurà dos derbis catalans. El primer serà el que enfrontarà al Barça i l’Espanyol al Camp Nou el dissabte 30 de març a les 16.15 h. al Camp Nou corresponent a la jornada 29. L’altre duel català es jugarà a Montilivi entre el Girona i l’Espanyol el dissabte 6 d’abril a les 13 h i que correspon a la jornada 31.

Els altres horaris dels equips catalans són els següents: Jornada 29. Girona - Athletic Club (divendres 29 a les 21?h.). La jornada 30 es jugarà entre setmana i els tres equips catalans jugaran els dimarts 2 d’abril: Girona - Atlético de Madrid (19.30 h.); Espanyol - Getafe (20.30 h.) i Vila-real - Barça a les 21?h.

Pel que fa a la jornada 31 el Barça jugarà davant l’Atlético el dissabte 6 d’abril en un duel clau per decidir la lliga, ja que els blaugrana i els colchoneros són primer i segon respectivament.

Els nous horaris presentats per la LFP tenen com a novetat l’horari de diumenge a les dues de la tarda que elimina el tradicional partit de dilluns. Rayo Vallecano - Betis, el diumenge 31 de març seran els encarregats d’estrenar aquesta nova finestra horària.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)