Barça

Ernesto Valverde

Tècnic del Barça

“La Champions League ens fa molta il·lusió”

Ernesto Valverde va comparèixer en roda de premsa feliç per l’accés del seu equip als quarts de final. La golejada contra l’Olympique de Lió va deixar el tècnic blaugrana molt satisfet per l’actuació dels seus homes. “Hem fet una primera part increïble i podríem haver marxat al descans amb una mica més de marge en el marcador, era un resultat curt pel que havíem fet”, va assegurar el Txingurri, que va destacar les dificultats que va posar l’equip francès en l’inici del segon temps: “Ens han generat dubtes i neguit, però no han tingut ocasions clares, i nosaltres sí. Era qüestió de temps.” “Hem fet un primer temps immaculat”, va sentenciar. El tècnic blaugrana, però, va acabar satisfet de tota l’eliminatòria: “Estem en una competició molt complicada i qualsevol equip et pot crear perill. Hem fet una gran eliminatòria, però hem tingut més efectivitat en la tornada.” Sobre les preferències per al rival de quarts de final, Valverde no es va definir, però té clar que els fa “molta il·lusió la Champions”, però no sap si vol el primer partit al Camp Nou o a fora: “Haurem de fer dos grans partits per passar. Ja hem vist que la tornada a casa no garanteix res.”

Pel que fa a noms propis, Valverde va tornar a lloar Leo Messi. “Encara ens sorprèn a tots”, va dir sobre l’argentí, que “ha fet un partit extraordinari”. El capità va fer dos gols i, tot i no marcar, Valverde també va veure una gran actuació de Luis Suárez: “Ha fet un gran partit. Es tornarà a parlar de les seves xifres en la Champions, però si continua donant tants gols, no cal que els marqui”, va dir l’entrenador del Barça, que es va alegrar pel gol de Coutinho. “Era un partit important per a ell i pel que significava per a l’equip. Hi ha hagut moments en la temporada que no havia fent bons partits, però en què ha respost bé, com contra el Sevilla. Volem que a poc a poc vagi agafant confiança i ens pugui donar tot el què té, que és molt”, va dir sobre el brasiler.

GRAN INICI

“Hem fet una primera part increïble, era un resultat curt pel que havíem fet”

SUÁREZ

“Ha fet un gran partit. Si continua donant tants gols, no cal que els marqui”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)