Barça

El fiscal rebaixa d’11 a 6 anys la petició de presó per a Sandro Rosell

Tribunals. També ha demanat que s’escurci la pena per al soci de l’expresident del Barça, Joan Besolí, i per la seva dona, Marta Pineda

En el judici a Sandro Rosell que se celebra a l’Audiència Nacional, el fiscal, José Javier Polo, ha rebaixat d’onze a sis els anys de presó que demana per a l’expresident del Futbol Club Barcelona, per haver blanquejat, suposadament, vint milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), dels quals es creu que es va quedar almenys 6,5. El fiscal ha rebaixat també la sol·licitud de deu a cinc anys de presó per al soci de Rosell, l’advocat andorrà Joan Besolí, i de set a un any i onze mesos per a la seva dona, Marta Pineda. També ho ha fet respecte a tres presumptes testaferros, per als quals demanava entre sis i vuit anys de presó i ara entre un any i sis mesos i un any i onze mesos.

En tots els casos, la Fiscalia els acusa de blanqueig de capitals i grup criminal. Per la seva banda, els advocats defensors han demanat l’absolució dels acusats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)