Barça

Messi estripa la lliga (1-4)

Betis-Barça. Un hat-trick de Leo i un altre gol de Suárez tomben al Betis i situen el Barça amb deu punts de marge respecte l’Atlético. Ovació del Villamarín a l’argentí i catifa vermella cap al títol de lliga

El Barça ha exhibit múscul en la seva visita al Benito Villamarín i deixa la lliga ben embolicada, en espera de posar-li només el llacet final. Un formalisme estètic. El favor d’ahir de l’Athletic l’ha aprofitat el Barça per obrir encara més forat amb l’Atlético de Madrid i deixar-lo ja a deu punts de distància. Cop a la lliga. Segurament definitiu. Triomf importantíssim contra el Betis. Victòria de campionat.

Messi vol la Champions, però també vol aquesta lliga. Ha quedat demostrat una altra vegada avui. Seus han estat els dos primers gols del partit. També l’últim. Tres genialitats. El 0-1 ha arribat de falta directa. Mandi esperava el llançament per sota la barrera i s’ha estirat per interceptar un possible xut, però Messi tenia altres plans i ha enviat la pilota a l’escaire de Pau López (0-1, 18’). Golàs. El segon gol de la nit ha arribat en l’afegit i després d’una perfecte combinació amb Luis Suárez, que li ha tornat la pilota d’esperó i Messi ha fet la resta (0-2, 47’).

Luis Suárez ha fet el tercer. Jugada espectacular de l’uruguaià, que després de marxar de tres rivals ha definit amb encert davant Pau López (0-3, 63’). Menció especial pel retall a Bartra, que ha fet caure al central català per terra, en una acció que ha recordat aquella de Messi amb Jerome Boateng en aquell Barça-Bayern.

Loren ha reduït distàncies amb un bon gol a nou minuts del final, però faltava la tercera obra d’art de Messi. L’argentí ha rebut dins l’àrea una pilota cedida per Rakitic i l’ha clavat al fons de la xarxa amb una vaselina increïble que per qualsevol altre futbolista ja costa simplement imaginar-la. Pur talent. Toc d’altíssima qualitat. Paràbola impossible per Pau (1-4, 85’).

Messi encara hauria pogut fer la maneta i tancar la seva exhibició amb un pòquer, però el pal ho ha evitat en l’última acció del partit. Els càntics de “Messi, Messi!” del públic del Benito Villamarín, justificats. Tot l’estadi entregat a Leo. Catifa vermella cap al títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)