Barça

“El Barça té futbolistes excel·lents, i després té un geni, Leo Messi”

Pochettino. El tècnic del Tottenham es desfà en elogis cap al seu compatriota durant la presentació de la 19a edició del Torneig MIC i signa jugar la final de la champions contra el Barça

En la presentació de la 19a edició del torneig internacional MICFootball, que s’ha celebrat a la sala d’actes de CaixaBank, el tècnic del Tottenham Hotspur, Mauricio Pochettino, s’ha desfet en elogis cap a Leo Messi. “El Barça té grans futbolistes, excel·lents, i després té un geni, Messi, que es diferent. Son grans futbolistes però apareix Leo i fa coses que ningú s’espera. Segueix sorprenent. Ha tingut una regularitat espectacular durant 10 o 12 anys. He tingut la sort d’haver-lo vist i també l’he patit. Una pena de no haver-lo tingut a l’equip.”, ha dit. El tècnic argentí, que fa de padrí del torneig, ha signat poder arribar a la final de la champions contra el Barça amb el seu equip. “Ho firmo. De confiança vaig sobrat.”, ha assegurat. Pochettino s’ha mostrat afalagat pels rumors que el van situar com a tècnic del Real Madrid perquè això significa que es valora “la feina que fas” però està molt feliç al Tottenham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)