Barça

Al gol sud i com a locals

Final de la copa. Celebrada una reunió entre el Barça, el València i la federació on s’estipula que cada equip tindrà 21.400 entrades i es defineixen detalls com ara la ubicació de les dues aficions

Representants del FC Barcelona i del València es van reunir a Madrid amb membres de la Federació Espanyola de Futbol per començar a parlar de l’organització de la final de la copa del Rei que s’ha de disputar el 25 de maig a l’estadi Benito Villamarín. Un dels punts tractats va ser el repartiment d’entrades. El camp del Betis té una capacitat de 60.720 espectadors i a cada finalista se li han adjudicat 21.400 entrades, mentre que les restants se les queda la federació per als seus compromisos i per als diversos patrocinadors. En la reunió d’ahir també va quedar concretat que els aficionats del Barça se situaran al gol sud de l’estadi i els del València, al gol nord. Els de Valverde seran l’equip local.

En els pròxims dies els tres implicats en la final es continuaran reunint perquè encara hi ha aspectes organitzatius a definir, com són el preu de les entrades, el dispositiu de seguretat, on es col·locaran les fan zones i si tenen previst viatjar un dia abans del partit o el mateix dia de la final per coordinar les rodes de premsa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)