Barça

El United finançarà els seus aficionats al Camp Nou

Barça. El club anglès augmentarà el preu de les entades per a l’afició blaugrana en l’anada dels quarts de la Champions i, amb els diners que guanyi, abaratirà el que els seus aficionats hauran de pagar per veure la tornada a Barcelona

Els aficionats del Manchester United que viatgin a Barcelona per presenciar la tornada dels quarts de final de la Champions League estaran finançats pel club anglès, que considera molt alt el preu que fixa el Barça per les entrades per a l’afició visitant. Diversos grups de seguidors del United es van queixar en conèixer que havien de pagar 102 lliures (115 euros). Per això, el club red va augmentar un 30 per cent el preu de les localitats per a l’afició del FC Barcelona que visitarà Old Trafford el proper 10 d’abril, en el partit d’anada, i amb els diners de més que recapti, finançarà les entrades dels seus aficionats.

Es repeteix la història del que va passar en les eliminatòries del Manchester United contra el Sevilla i el València.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)