Barça

Enrenou al voltant del preu de les entrades per als quarts

Champions. El Barça assegura que ells fan un esforç subvencionant el viatge dels seus socis mentre que el Manchester United, amb un abonament caríssim, ho fa en el preu de les localitats

La variació en el preu de les entrades per als dos partits dels quarts de final de la Champions entre el Barça i el Manchester United ahir va provocar un petit enrenou. Tot es va originar quan diversos grups de seguidors del United es van queixar a les xarxes socials en saber que havien de pagar 102 lliures (115 euros) per poder assistir al partit del Camp Nou, mentre que el club anglès havia fixat un preu de 86 euros per als seguidors del Barça que assistissin a Old Trafford en el partit d’anada. Davant d’aquesta situació, el club red va decidir augmentar un 30% el preu de les localitats per a l’afició del FC Barcelona, i amb els diners de més que recapti finançarà les entrades dels seus aficionats.

Un representant del FC Barcelona va negar a aquest diari que el Manchester United s’hagués queixat pel preu fixat per la directiva del Barça, i va insistir que se n’havia fet un gra massa, de tota aquesta polèmica. Aquesta mateixa persona va explicar a aquest diari que com que el Manchester United és un dels equips europeus amb els abonaments més cars, fan un esforç posant preus competitius en les entrades, mentre que el Barça, amb l’abonament més barat, els esforços del club se centren a subvencionar el viatge dels seus socis i penyistes. L’anada i tornada en avió a Manchester tindrà un preu de 210 euros, entrada a part.

El Barça, a més a més, recorda que en l’abonament del United només inclou els partits de la lliga, mentre que en el seu hi ha totes les competicions –menys la supercopa d’Espanya–, i que això provoca que ells puguin posar a la venda el 100% de les seves localitats a Old Trafford per a aquest partit, mentre que el Barça, només el 15%. “Ho vendrem tot sense problemes”, va assenyalar el representant blaugrana. El club blaugrana insisteix que tractant-se d’un partit de quarts de final de la Champions, el preu no és gens desorbitat.

L’ESTRATÈGIA

El club anglès subvenciona el viatge dels seus incrementant el preu per als culers

Pogba: “El Barça és el millor equip del món”

Paul Pogba s’ha desfet en elogis cap al Barça, el seu rival en els quarts de final de la Champions, en una entrevista al canal Eurosport. “És el millor equip del món. Sempre el miro per aprendre com a migcampista pel seu sistema de joc, la seva cultura, és bonic veure’l”, assenyala. El migcampista francès espera gaudir amb l’eliminatòria contra el conjunt blaugrana. “Jugar contra ells serà especial perquè ja vaig perdre-hi una final de la Champions (amb la Juve). Ara ens tornem a enfrontar, però és una ocasió per gaudir, perquè l’escenari és apropiat per a això.” Sap que ho tindran difícil pel potencial del Barça i perquè tenen Messi. “Té molts grans jugadors i, sobretot, un d’extraordinari, que està molt per sobre de la resta. Serà un plaer jugar contra els millors del món”, va afirmar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)