Agre retorn de Messi, que acaba amb molèsties al pubis

Seleccions. El capità blaugrana no viatjarà al Marroc per competir amb l’Argentina, després de jugar tot el partit en la derrota contra Veneçuela per 1-3 en el seu retorn al combinat argentí

La patacada del mundial va acabar les ganes de Leo Messi de defensar la samarreta albiceleste. El millor jugador de tots els temps va sumar una altra decepció en la cita més important en la competició de seleccions, i va creure convenient aturar-se, reflexionar, donar-se un temps. Lionel Scaloni iniciava, setmanes després, la seva nova etapa a la banqueta de l’Argentina sense el millor del món. Però a Messi li agraden els reptes, i el de guanyar un títol important amb el seu país el continua tenint entre cella i cella. Ahir, al Wanda Metropolitano, contra Veneçuela, Leo Messi va tornar a defensar l’albiceleste i a lluir el braçal de capità de l’Argentina. Ho va fer amb molèsties i fatigat, envoltat per futbolistes molt joves que volen ser el futur del combinat argentí, però que continuen lluny de les millors èpoques de l’albiceleste. El resultat, pitjor de l’esperat: derrota i molèsties al pubis, que l’impediran viatjar al Marroc pel següent amistós.

El 10 , no va brillar com li hauria agradat ni va fer gala de tot el seu futbol, però va ser el jugador més perillós del conjunt que dirigeix Scaloni. Tot i la fatiga i les molèsties que arrossega, Messi va estar present en les jugades més atractives del seu equip: un eslàlom marca de la casa que hauria pogut acabar en el primer gol argentí si la rematada de Lautaro no l’hagués desviada el porter, un xut col·locat des de fora l’àrea que Fariñez també va poder desviar, un parell de faltes directes en la segona part... Ho va intentar perquè volia tornar amb victòria i gol, però la guspira no es va acabar convertint en flama, i Messi va acabar el partit del seu retorn amb una desfeta.

Derrota contundent

Veneçuela, rival de Catalunya dilluns a Montilivi, es va avançar amb un gol de Salomón Rondón en el minut 5, i tot i que va patir durant una bona estona, va tenir ocasions per ampliar l’avantatge. Argentina va crear un parell d’ocasions de perill, sempre amb Messi com a protagonista, però va ser Jhon Murillo qui, quan moria la primera part, va situar el 0-2 amb un espectacular xut amb efecte que Armani no va poder evitar. L’albiceleste va millorar en el segon temps, controlant el ritme i la pilota. En el 58’, Argentina va escurçar la distància amb un gol de Lautaro que va iniciar una recuperació de Messi amb el pit. La diana va animarels d’Scaloni, però la vinotinto va sentenciar de penal, amb un enginyós llançament de Josef Martínez, que va signar l’1-3.

REAPARICIÓ

El blaugrana va tornar a jugar amb l’Argentina per primer cop des del mundial

TOCAT

Messi va acabar amb molèsties al pubis i no jugarà contra el Marroc el proper partit