Barça

Les molèsties de Messi no preocupen

Seleccions. El Barça no té previst sotmetre a proves mèdiques l’argentí, que arribarà en condicions al derbi

Leo Messi va fer disparar les alarmes divendres al vespre, quan després de la derrota de l’Argentina contra Veneçuela, els serveis mèdics de l’albiceleste van anunciar que el capità blaugrana tenia problemes al pubis, unes molèsties que arrossegava des de feia uns dies. Sobre la gespa del Wanda Metropolitano, contra Veneçuela, Leo Messi va ser el millor home de l’equip de Lionel Scaloni, però va deixar alguna imatge de preocupació, sobretot en les mostres de fatiga.

Amb el tram final de la temporada a l’horitzó, el barcelonisme es va espantar per la possibilitat de perdre el seu millor home en un tram en què l’equip es juga els tres títols, però ni el Barça ni el futbolista estan excessivament preocupats. De fet, els serveis mèdics blaugrana estan absolutament tranquils i no tenen previst sotmetre a proves mèdiques Messi, que no ha viatjat a Tànger amb l’Argentina per jugar contra el Marroc i, per tant, no tindrà cap desgast els propers dies.

El tècnic del Barça, Ernesto Valverde, no ha de patir, doncs, per la presència de Messi en el proper partit de lliga: el derbi contra l’Espanyol. El crac argentí s’incorporarà a la disciplina de l’equip aquesta setmana i, si no hi ha cap contratemps, estarà en bones condicions per enfrontar-se al conjunt que entrena Rubi al Camp Nou, dissabte a partir de les 16.15 hores.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)